Paardencoaching in de Morvan

Paardencoaching op Morvan Rustique, specifiek bedoeld voor paardencoaches die mensen willen begeleiden of cursisten willen opleiden. Bent u als coach op zoek naar een geschikte plek in Frankrijk om coaching-sessies met paarden te geven?
U wilt met een eigen groepje mensen komen? Wellicht kunnen wij dan iets voor u betekenen.


Coaching bij Morvan Rustique

Ons kleinschalige domein op 5 hectare ligt verscholen op een unieke plek in het zuiden van regionaal natuurpark du Morvan hartje Bourgogne. Even helemaal afschakelen van de drukke hectiek, alleen het geluid van de natuur, de beekjes, de vogels en de stilte die hier nog heel ” gewoon ” is. Geen lucht en lichtvervuiling, hier zijn nog echte donkere nachten met een prachtige sterrenhemel.
Naast de coaching-sessies biedt de omgeving genoeg te doen voor ultieme ontspanning en te genieten van dit mooie stukje Frankrijk.

Gastvrijheid, paard-natuurlijk, rust, ruimte, ongerepte natuur, fijne schone accommodaties en lekker eten zijn de sleutelwoorden waar wij voor staan.


Wat kunnen wij u bieden?


Heeft u interesse om onze accommodatie Morvan Rustique te gebruiken voor uw coaching-sessies?

Wij bieden vaste weken aan voor paardencoaching om zo de rust te waarborgen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden info@morvanrustique.com.

Routebeschrijving